FORGOT YOUR DETAILS?

Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi : ClickTech IT & C

Despre Noi : ClickTech IT & C

 

Suntem o echipa tanara de specialisti IT, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit. Echipa noastra este specializata in servicii pentru calculatoare, servere si retele de date (administrator retea, administrator web, etc.),  recuperare date si WEB DESIGN.  Noi oferim solutii complete iar clientul se poate bucura de o infrastructura IT bine pusa la punct. Clientii nostri sunt companii, organizatii sau persoane fizice. Modul nostru de lucru este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie,  obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit,

Echipa noastra este specializata si in crearea si administrarea paginilor web, in proiectarea logo-urilor si a graficii pentru clientii nostri precum si in administrare sisteme informatice: administrare computere de birou, portabile si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT. ClickTech va asigura servicii complete de web design, SEO & SEM, multimedia, logo design, animatie, editare foto-video,tehnoredactare.

In derularea activitatilor zilnice si mai ales ca suport al afacerii noastre ne bazam din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia (retelele de calculatoare). Pentru a crea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura.

ClickTech doreste sa  construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului  informatic.

 

Administrare Retele | Servere | Service Laptop | Reparatii Calculatoare
Consultanta IT | Mentenanta IT | Recuperare Date | Web Design

TOP